VDB Beach House

 - Strandparc Nulde

Buitengewoon luxe en zeer compleet chalet, optioneel geheel gestoffeerd en gemeubileerd, op Strandparc Nulde, één van de mooiste parken aan het Veluwerandmeer. 

Dit chalet beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken. De plafonds zijn voorzien van inbouwspotjes. Door de vele en hoge ramen heeft u prachtig uitzicht op het Veluwemeer. Het woongedeelte beschikt over een gezellige zithoek en een compleet ingerichte eethoek.

De badkamer is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Hier vindt u het toilet, de douche en een wastafel.

De slaapkamers zijn ruim en licht ingericht. De grote slaapkamer beschikt over een inbouwkast.

De tuin is mooi aangelegd en beschikt over een grasveld met een terras. Vanaf het terras heeft u uitzicht op het Veluwemeer, waar de zon 's avonds aan de waterzijde onder gaat.

Privé gebruik of investeren

Een chalet kopen op een mooie locatie betekent investeren in vrije tijd. Dat kan door zelf gebruik te maken van het chalet of deze ter beschikking te stellen voor verhuur, in ruil voor rendement. We vertellen u graag over de mogelijkheden. 

Prijs en mogelijkheden

Bij de aanschaf van een nieuwbouw chalet heeft u veel keuzevrijheid wat betreft de indeling , afmeting en afwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Hierdoor is de prijs altijd op aanvraag.

Prijs Prijs op aanvraag
Status Nieuw
[merk] Veluwse Chaletbouw
Referentie Beach House
Materiaal: Kunststof
Lengte: Afhankelijk van aantal personen
Breedte: 4m -> maatwerk mogelijk
Aantal slaapkamers: 3 -> maatwerk mogelijk
Aantal personen: Maximaal 8

Neem contact op

Terug naar overzicht

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven