VDB Cottage

 - Plaatsing op diverse parken mogelijk

Kiest u voor een VDB Cottage dan kiest u voor een modern chalet met bijzonder veel verblijfscomfort. De VDB Cottage biedt een grote hoeveelheid ruimte om met meerdere mensen te genieten van het verblijf. 

Het chalet is breder dan een standaard model, namelijk vanaf 6.80 meter breed. Het woongedeelte is hierdoor bijzonder geschikt om in te delen met een eethoek en riante zithoek. De hoge raampartijen geven een prettig lichtinval. Wie dat wil kan optioneel een gashaard laten inbouwen, het creëert een gezellige sfeer op dagen waarin u meer op de binnenruimte bent aangewezen. De plafonds zijn standaard voorzien van een aantal inbouwspots, welke ook bijdragen aan deze knusse sfeer.

Vanuit de zithoek is het mogelijk direct het terras te bereiken middels de openslaande deuren. Rond het chalet zijn spotjes ingebouwd in de overstek. Dat biedt comfort in het donker en geeft het chalet een luxe uitstraling vanaf de buitenzijde.

De keuken is onderdeel van de living, modern en naar eigen wens uit te breiden met de luxe zoals u dat graag ziet.

Het chalet bevat een basissanitair met inbegrepen een toilet, douche en een wastafel. De uitstraling hiervan is modern en van goede kwaliteit. Smaken zijn persoonsafhankelijk, ook hier is het daarom mogelijk extra 'eigen' keuzes te maken. Het gaat immers om het realiseren van uw droom. 

Het aantal slaapkamers is afhankelijk van uw eigen wensen. Standaard gaan wij uit van twee slaapkamers. In de grote slaapkamer plaatst u daar met gemak een tweepersoonsbed en een kastenwand. De tweede slaapkamer is in te delen met een combinatie van bed(den) en kast(en) naar eigen wens. Standaard bevat één van de slaapkamers een inbouwkast, u bepaalt zelf in welke kamer u deze kast wilt laten plaatsen.

 

Prijs en mogelijkheden

Getoonde foto's bevatten zowel standaard als optionele keuzes. Bij de aanschaf van een nieuwbouw chalet heeft u veel keuzevrijheid wat betreft de indeling, afmeting en afwerking.  Hierdoor is de prijs altijd op aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

 

Prijs Prijs op aanvraag
Status Nieuw
[merk] Veluwse Chaletbouw
Referentie VDB Cottage
Materiaal: Kunststof
Dak: Puntdak
Lengte: 10 m -> maatwerk mogelijk
Breedte: 6.80 m -> maatwerk mogelijk
Aantal slaapkamers: 2 -> maatwerk mogelijk
Aantal personen: Maximaal 10

Neem contact op

Terug naar overzicht

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven