VDB Heide Lodge

 - Plaatsing op diverse parken mogelijk 

De Heide Lodge is een prachtige chalet met eigen veranda waarop je lang kan genieten van de rust & ruimte die onze parken te bieden hebben. 

Dit chalet beschikt over een riante woonkamer met openslaande deuren die toegang geven tot een ruime en overdekte veranda. De hoekkeuken is modern en optioneel uitbreidbaar met luxe naar eigen wens.

Het woongedeelte  biedt ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een eethoek. De plafonds zijn standaard voorzien van een aantal inbouwspotjes, welke bijdrage de knusse sfeer in de Heide Lodge.

Het basissanitair bevat een toilet, douche en een wastafel. Dit is modern en van alle gemakken voorzien. Ook op dit vlak zijn nog extra keuzes te maken ter uitbreiding, naar eigen smaak en wens.

De slaapkamers zijn ruim en licht.  In de grote slaapkamer plaatst u met gemak een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer is geschikt voor een stapelbed. Standaard bevat één van de slaapkamers een inbouwkast. U bepaalt zelf in welke kamer u deze kast wilt laten plaatsen.

 

Prijs en mogelijkheden

Bij de aanschaf van een nieuwbouw chalet heeft u veel keuzevrijheid wat betreft de indeling, afmeting en afwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Hierdoor is de prijs altijd op aanvraag.

Prijs Prijs op aanvraag
Status Nieuw
Bouwjaar Nieuwbouw
Referentie Heide Lodge
Modeljaar: 2019
Materiaal: Kunststof
Lengte: 12m - maatwerk mogelijk
Breedte: 4m - maatwerk mogelijk
Aantal slaapkamers: 2 - maatwerk mogelijk
Aantal personen: Vanaf 4

Neem contact op

Terug naar overzicht

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven