VDB Royal Villa

 - Strandparc Nulde
 
De Royal Villa is zoals de naam misschien al doet vermoeden een echt koninklijk vakantieverblijf. De grote raampartij aan de voorzijde geeft de woonkamer een ruime en lichte uitstraling.
 
Indien u ervoor kiest om het chalet op Strandparc Nulde te plaatsen kunt u genieten van het mooist mogelijke uitzicht over het Veluwerandmeer.
 
De Royal Villa is een dubbel chalet met een bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevinden zich aan weerszijden van de ruime overloop twee riante kamers die kunnen worden ingericht als slaapvertrekken. De begane grond bestaat uit een ruime keuken en een luxe badkamer met een bad, douche en wastafel. Tevens is er een derde of zelfs vierde slaapkamer aanwezig.
 
Bij VDB Holiday Home bouwen wij eigenhandig de chalets. Hierdoor is het mogelijk uw droomchalet volledig op maat en binnen uw budget te laten bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek de mogelijkheden gezamenlijk met de chaletbouwer in de fabriek.  
 

Privé gebruik of investeren

Een chalet kopen op een mooie locatie betekent investeren in vrije tijd. Dat kan door zelf gebruik te maken van het chalet of deze ter beschikking te stellen voor verhuur, in ruil voor rendement. We vertellen u graag over de mogelijkheden. 

Prijs en mogelijkheden

Bij de aanschaf van een nieuwbouw chalet heeft u veel keuzevrijheid wat betreft de indeling , afmeting en afwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Hierdoor is de prijs altijd op aanvraag.

Prijs Prijs op aanvraag
Status Nieuw
[merk] Veluwse Chaletbouw
Referentie Royal Villa
Modeljaar: 2019
Materiaal: Kunststof
Dak: Puntdak
Lengte: 12m -> maatwerk mogelijk
Breedte: 8m -> maatwerk mogelijk
Aantal slaapkamers: 4 slaapkamers -> maatwerk mogelijk
Aantal personen: Maximaal 12
Kavel: huur per jaar

Neem contact op

Terug naar overzicht

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven